Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola

de amradu in Pui, 10 Ian 2017 | 3822 vizualizari

 

Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola si cartofi la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 750 g cartofi ondulati pentru cuptor
  • 150 g branza gorgonzola
  • 100 g de smantana
  • 80 g unt
  • sare
  • piper
  • chili
  • usturoi pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola:

Se taie pieptul de pui in bucati medii, se dau cu sare, piper, chili, usturoi pudra; se pun in tigaie antiaderenta, impreuna cu 60 g unt. Se trag la tigaie pana pana se rumenesc.

Intru-un ibric, se topeste untul (20g aprox.), se adauga branza gorgonzola taiata bucatele si se amesteca usor pana cand se formeaza un sos omogen, apoi se adauga smantana, sare si se amesteca usor inca 2-3 minute.

Cartofii ondulati se pun in tava, pe foaie de copt si se lasa aproximativ 25 de min. la 200 de grade C (punga de cartofi pt cuptor de la Lidl).

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]