Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2013 | 6933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g piept de pui (doua felii)
  • 300g brocoli
  • 300g conopida
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • o lingurita boia de ardei dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli:

1.Punem o oala cu apa si sare la fiert.Curatam si spalam brocolii si conopida,ii facem buchetele si cand apa incepe sa fiarba punem mai intai la fiert conopida.Cand s-a fiert o lasam la scurs si la racit.Adaugam si brocolii.Cand s-au fiert ii punem si pe acestia la scurs.

2.Punem o tigaie grill la incins.Pregatim carnea,punem sare,piper,usturoi praf,boia si o punem la prajit.Intoarcem si pe partea cealalta.Cand s-a prajit o luam din tigaie si o punem pe farfurie.

3.Intr-un bol punem brocolii.conopida si condimentam cu sare,ulei de masline,zeama de lamaie(nu puneti toata,puneti rand pe rand si gustati) si mestecati.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

17.04.2013, 20:48

O bucatica de pui iau si eu!

Alina26 1

17.04.2013, 21:43

ok ok....servestete!!!!

marianascarlat 1

17.04.2013, 22:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]