Piept de pui in sos de rosii

de Lau in Pui, 15 Feb 2012 | 5399 vizualizari

 

m-am inspirat de la corina33

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 conserva de rosii
  • ulei
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de rosii:

Ceapa si ardeiul se toaca marunt, morcovul se taie rondele si se caleste in putin ulei incalzit. Se adauga busuioc si se amesteca.

Carnea se taie bucati si se adauga peste legume, se lasa sa se caleasca putin cu legumele si se adauga rosiile si apa cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba cca 20 minute.

Se serveste cu verdeata deasupra(am niste mofturosi care nu le place)si eu nu am pus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]