Piept de pui imbracat in bacon

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2015 | 5760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de piept de pui dezosat
  • 8 felii de bacon (sunca/kaiser)
  • 200 gr cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui imbracat in bacon:

Asezam feliile de bacon in scarita si presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras.

Adaugam pieptul de pui si presaram cascavalul ramas.

Infasuram peste acesta feliile de bacon si le prindem cu ajutorul unor scobitori.

Se coace la o temperatura de 150 de grade pentru aproximativ 45 de minute.

Se serveste cald sau rece, este la fel de bun!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi bacon afumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui imbracat in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]