Piept de pui cu sos piri-piri

de meosiris in Pui, 1 Aug 2009 | 7523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 1 ardei iute
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • Pentru sos:
  • jumatate de ceapa
  • 1 ardei iute
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1/4 ardei gras rosu
  • patrunjel verde
  • ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos piri-piri:

-Am facut un amestec din usturoiul pisat si restul condimentelor pentru pieptul de pui.
-Am spalat carnea si am uns-o cu acest amestec,apoi am lasat la rece 1 ora.
 -Intre timp tocati ceapa,patrunjelul,usturoiul si ardeiul gras.Taiati marunt ardeiul iute.Le amestecati pe toate,apoi adaugati si sucul de la lamaie si uleiul de masline.
-Dupa ce a trecut o ora,scoateti carnea de la rece si o lasati pe grill pana cand este facuta asa cum va place.
 -Ungeti pieptul de pui cu sos si gata fripturica:).Se poate servi cu ce garnitura doriti.Noi am mancat alaturi de sufleu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos piri-piri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini snitele din piept de pui