Piept de pui cu salvie si rozmarin

de nycu_rm in Pui, 23 Sep 2016 | 3755 vizualizari

 

Ziua in care-mi rasfat nevasta

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui, taiat felii,
  • 12 frunze proaspete de salvie ,
  • o crenguta de rozmarin
  • 1 lingura de ulei de masline,
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 2 linguri de vin alb, sec ,
  • 1/4 lingurita de curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu salvie si rozmarin:

Se taie pieptul in felii,se asezoneaza din belsug cu sare si piper. Se incinge o tigaie la foc mediu si se adauga uleiul de masline. Se adauga frunzele de salvie si crenguta de rozmarin si se amesteca rapid. Se adauga carnea, se mareste un pic temperatura si se prajeste 4-5 minute pe ambele parti, pana cand este facuta si rumenita dupa dorinta. Se presara putin curry,si se stinge cu sucul de lamaie. Se mai adauga vinul si 1-2 linguri de apa si se da mixtura in clocot. Se fierbe pana cand se reduce putin. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu salvie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu coaste afumate la slow cooker Crock-Pot