Piept de pui cu mujdei de usturoi

de Dya Daniela Andrei in Pui, 29 Iul 2014 | 5515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 2-3 linguri cu ulei
  • Pentru mujdei de usturoi:
  • o capatana de usturoi
  • o lingurita cu ulei de masline
  • 2-3 linguri cu smantana
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mujdei de usturoi:

Curatam pieptul de pui, il sapalam bine si il taiem in felii. Il saram, il stropim cu ulei si il coacem la 150 de grade aproximativ pana ce se rumeneste usor. (Am folosit cooker-ul)

Intre timp curatam usturoiul, feliem cateii si ii saram. Ii maruntim si ii pasam impreuna cu o lingurita cu ulei de masline. Adaugam busuiocul maruntit si smantana. Omogenizam si pastram sosul la rece pana la servire.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (18)

Lavinia 1

30.07.2014, 14:31

simplu dar delicios

MOKUSKA 1

30.07.2014, 17:16

ce reteta buna si usoara

Dya Daniela Andrei 1

30.07.2014, 19:53

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de pui – Multicooker