Piept de pui cu ciuperci si smantana

de ageamanu in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2009 | 14254 vizualizari

Piept de pui cu ciuperci si smantana

 

Este o mancare foarte gustoasa, sanatoasa si usor de preparat.
Se poate servi cu mamaliga fierbinte.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa medie;
  • un piept pui dezosat si fara piele;
  • 250 g ciuperci champignon proaspete;
  • o cutie smantana - aprox. 200g;
  • o legatura patrunjel sau marar dupa gust;
  • ulei de masline;
  • sare;
  • piper;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si smantana:

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in uleiul de masline. Se taie pieptul de pui cubulete, ciupercile feliute. Se pun peste ceapa la calit si se amesteca mereu ca sa nu se prinda. Daca ciupercile si carnea nu lasa putina zeama, atunci se adauga putina apa in compozitie, ca sa fiarba bine. Se adauga sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au calit ingredientele, se adauga smantana. Se mai da un clocot. Se potriveste gustul de sare si piper.La final se adauga verdeata tocata.

Se face o mamaliga si se serveste alaturi de aceasta delicioasa mancare.

 

 

POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci la cuptor