Piept de pui crocant

de Adele in Pui, 17 Apr 2015 | 4539 vizualizari

 

Poate cel mai iubit snitel de catre cei mici si de catre cei mari :P

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui.
  • 1 ou.
  • 1 lingura lapte.
  • sare.
  • piper.
  • rozmarin.
  • pesmet.
  • 2-3 linguri parmezan ras.
  • ulei pentru prajit.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se condimenteaza cu sare, piper si cateva linguri de bere (optional) se pune la rece cateva minute.

Se pregateste oul care se bate cu lapte, sare si rozmarin (puteti folosi si alt condiment), dupa care se pregateste si pesmetul care se amesteca cu parmezanul ras.

Se pune  tigaie cu ulei pe foc, se ia pieptul de pui se trece prin ou, dupa care prin pesmet, se trece din nou prin ou si la final prin pesmet se preseaza bine si se prajeste pe ambele parti pana devine crocant si de culoare aurie.

Se scoate si se aseaza pe hartie ,astfel in cat sa se absoarbe uleiul in exces.

Se serveste cu cartofi prajiti ,pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat