Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Dya Daniela Andrei in Peste, 21 Aug 2014 | 4600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pestisori (sprot)
  • malai pentru mamaliguta
  • o capatana de usturoi
  • sare dupa gust
  • cateva linguri cu faina
  • ulei penrtu prajit
  • 2 lingurite cu ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi:

Pestisorii se curata (de cap si interior), se spala foarte bine si se trec prin faina alba de grau.

Ii prajim in uleiul incins (pastrat apoi la foc potrivit) pana ce se rumenesc frumos. 

Intre timp, pregatim mamaliguta si mujdeiul de usturoi (usturoiul se va pasa cu putin ulei de masline).

Se servesc calzi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu am avut timp de un montaj frumos ... Cineva, adica Bbk tragea de mine ca voia sa pape! Ba si-a bagat furculita prin mamaliguta si a stricat-o :))

2

PS. Pentru ea am avut pastrav.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]