Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati

de mamaieelena in Pangasius, 30 Apr 2012 | 7019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de peste pangasius
  • 150 g malai
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 cana orez(garnitura)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati:

Pestele se spala si se tamponeaza cu hartie prosop apoi se portioneaza dupa preferinta. Se asezoneaza pestele cu sare si piper.

Iintre timp se pune pe o farfurie plata faina de malai. Se pune pe foc tigaia cu ulei la incins. Pestele se da prin malai si se pune la prajit la foc potrivit se lasa sa faca crusta aurie si apoi se poate praji si pe cealalta parte.

In timp ce se prajeste pestele se pune apa la foc cu sare pentru orez. Masura este cana de cafea (pentru mine) de 150g. Cand clocoteste apa se pune orezul spalat in 2-3 ape. Se lasa la foc mic dupa ce a inceput sa clocoteasca nu se mai amesteca cu lingura in cratita se lasa sa scada apa. Cand s-a terminat de prajit pestele este gata si orezul.Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi la tigaie