Peste pane cu susan

de mihaelaM in Peste, 8 Mai 2011 | 6765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr peste file
  • 3oua
  • pesmet
  • condimente pt peste
  • susan
  • ulei de masline
  • suc de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane cu susan:

Odata pestele dezghetat si uscat il taiem fasii.

Ouale le batem bine impreuna cu condimentele.Pesmetul il amestecam cu susanul.

Luam bucatile de peste si le trecem o data prin oua,apoi prin pesmet si inca o data prin ou si iar in pesmet dupa care il punem in cratita cu uleiul incins,il lasam sa se faca pe o parte apoi il intoarcem si pe cealalta parte.

Cand este gata il scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi tot surplusul de ulei.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]