Peste la cuptor

de ana in Peste, 27 Iun 2010 | 7181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 100 gr unt
  • sare,piper
  • Pentru sos
  • 3 catei de usturoi
  • 20 ml ulei
  • 100 gr smantana
  • 20 gr miez de nuca
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele il curatam si il taiem bucati maricele ,il presaram cu sare si piper apoi il asezam in tava unsa cu unt.Deasupra fiecarei bucati de peste asezam un cubulet de unt .Coacem la foc mare cam 1 ora .

Sosul este facut dupa reteta lui Gaby .

Eu am pus toate ingredientele intr-un bol si le-am blenduit.

Servim alaturi de peste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]