Peste la cuptor

de madalinanicoleta in Peste, 17 Noi 2013 | 5837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pesti(eu am ales macrou)
  • sare
  • boia iute
  • lamaie
  • o capatana usturoi
  • un pahar iaurt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Se curata bine si se spala pestii si se lasa un pic la scurs(eu am indepartat si capatana).

Se aseaza fiecare peste pe hartie de aluminiu, se presara sare, boia iute si se stropeste cu lamaie. Se ruleaza si se aseaza cumintei intr-o tava unde punem apa cat de doua degete.

Se baga in cuptorul incins deja pentru maxim 30 de minute, intorcandu-l pe o parte si pe cealalta de vreo doua ori.

Intre timp preparam mujdeiul: curatam usturoiul si il pisam, il frecam cu putin ulei si cu sare ca la maioneza si potrivim cu iaurt, dupa gustul fiecaruia; putem adauga si putina apa. Cand pestele este gata, "se dezbraca" de folie si se serveste cu mujdei si lamaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somn cu legume en papillote - la Multicooker