Peste fiert cu garnitura de spanac

de ianculubita in Pastrav, 21 Apr 2013 | 9988 vizualizari

 

Va recomand sa incercati si voi asa ceva;este minunat de bun!!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 pesti (eu am folosit pastrav)
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 500 g spanac
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • 1lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste fiert cu garnitura de spanac:

Punem la fiert legumele curatate si taiate (cartofii in jumatati), cu sare. Dupa ce legumele sunt fierte, adaugam pestele curatat si bine spalat iar dupa 15-20 minute oprim focul.

Spanacul curatat, spalat, oparit cateva minute, scurs, taiat marunt, il punem la calit intr-o tigaie cu ulei si usturoi taiat marunt; dupa ce si-a luat aroma de ulei si usturoi, condimentam dupa gust cu sare, piper si putina zeama de lamaie, apoi se poate servi.

Pe farfurie punem peste, jumatati de cartof si spanac.

TIPS-URI

1

peste peste se stoarce lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste fiert cu garnitura de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ianculubita 1

21.04.2013, 19:41

diana_k 1

21.04.2013, 21:21

ionela2682 1

22.04.2013, 09:29

Buuunnnnn...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Păstrăv umplut cu capere la cuptor