Perisoare din piept de pui cu marar

de Rahela Velicu in Pui, 16 Iun 2019 | 3934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui ( aprox. 350 g)
  • 4 cepe
  • 3 cartofi medii
  • 2 oua
  • 1 legatura de marar
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare din piept de pui cu marar:

Fierbem carnea de pui, apoi o tocam la robotul de bucatarie sau o dam prin masina de tocat impreuna cu 2 cepe si cartofii.

Adaugam ouale si mararul tocat marunt, sare si piper dupa gust si amestecam bine.

Formam perisoarele si le punem in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt. Dam perisoarele la cuptorul incins la 200 de grade C, pentru 45-50 de minute. Le lasam sa se rumeneasca frumos.

Celelalte 2 cepe le tocam marunt si le calim pentru 5-6 minute in ulei incins. Adaugam pasta de tomate si o cana de apa, acoperim si lasam 15 minute sa fiarba sosul. Adauagam cateii de usturoi dati pe razatoarea cu ochiuri mici si mararul si mai lasam 2-3 minute pe foc. Servim perisoarele cu sos.

Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare din piept de pui cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]