Pere coapte cu gorgonzola si brie

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2011 | 6486 vizualizari

 

Iata un aperitiv altfel decat ati facut pana acum. Sper sa va placa, este chiar deosebit de obiceiurile noastre culinare. Papilele mele gustative au fost impresionate de combinatia aceasta.

 

INGREDIENTE

  • 2 pere medii
  • 50 g Gorgonzola
  • 30 g branza brie
  • 50 ml whiskey
  • 50 g nuci tocate
  • 1 lingura de stafide
  • 2 linguri unt topit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere coapte cu gorgonzola si brie:

Spalam perele, le taiem pe jumatate si le scobim. Le stropim cu wiskey si unt topit, apoi presaram nuci tocate si stafide.

Le vom da la cuptor la 200°C pentru 10 minute. Punem apoi branzeturile taiete cubulete si le mai dam la cuptor pentru inca 3 minute, pana se inmoaie branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere coapte cu gorgonzola si brie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (15)

mena29 1

09.01.2011, 19:43

divainbucatarie 1

09.01.2011, 23:38

Sunt delicioase! le-am "topit" in cateva minute!

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:13

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]