Penne cu inimi si pipote de pui

de camelia75 in Penne, 1 Oct 2013 | 8692 vizualizari

 

O tocanita delicioasa cu pipote,inimi si paste potrivita pentru masa de pranz,dar si pentru cina.O puteti servi calda cu putin parmezan presarat deasupra.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr penne rigate
  • 500 gr pipote si inimi de pui
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe
  • 5-6 catei de usturoi zdrobiti si taiati marunt
  • 2 linguri pasta de ardei(sau un ardei capia rosu tocat marunt)
  • 1/2 conserva rosii cubulete
  • 1/2 lingurita boia iute/dulce
  • sare dupa gust 2-3 linguri parmezan razuit(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu inimi si pipote de pui:

Mod de preparare
1.Fierbeti pastele conform indicatiile dupa ambalaj,apoi treceti-le printr-un jet de apa rece si le lasati la scurs.
2.Intr-o tigaie mai mare,in uleiul bine incins caliti 2 minute ceapa si usuroiul.
3.Adaugati pipotele curatate, spalate si scurse de apa,pasta de ardei,sare,piper si 2 cani de apa.Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba pana cand pipotele sunt fierte bine,insa dca apa a scazut si nu s-au fiert mai puteti adauga putina apa.
4.Dupa ce pipotele au fiert,puneti rosiile taiate cubulete,boiaua de ardei dulce/iute si mai lasati pe foc ~ 15 minute.
5.Adaugati pastele si mai condimentati daca este cazul dupa gustul fiecaruia.
6.Serviti cald cu putin parmezan ras deasupra.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu inimi si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu carne tocata si sos Panzani