Penne

de Lau in Penne, 23 Mai 2011 | 4925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de penne
  • 300 ml smantana
  • 200 g cascaval
  • 1 piept de pui
  • sare
  • 50 ml ulei
  • rozmarin
  • busuioc
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 300 ml de apa
  • piper
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne:

Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare. Se fierb pastele cu ulei si sare. Se curata jumatate de ceapa, se taie marunt si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga pasta de tomate desfacuta cu apa. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete. Se condimenteaza cu sare, rozmarin, busuioc, piper si boiaua de ardei. Se lasa sa fiarba cca 5 min impreuna

Pastele se scurg de apa si se trec pe sub un jet de apa rece. Se amesteca cu cascavalul si smantana

Se aseaza in farfurie si se adauga sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]