Patratele cu branza sarata in foietaj

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 3392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foietaj ptr placinta,
    branza sarata ,
    un ou ,
    3 lg lapte .
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu branza sarata in foietaj:

Luam foietajul , lasam putin la dezghetat , separam cateva foi , taiem patratele , in mijlocul fiecarui patrat adaugam branza razuita , ungem colturile cu unt ,impaturim , cu o pensula ungem fiecare patratel cu oul amestecat cu laptele. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem patratelele , dam la cuptorul preincalzit la 180 grade aprox 30 de minute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu branza sarata in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de branza de Napolact