Pateuri cu ciuperci

de Laly in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 7631 vizualizari

 

Sursa Clipe dulci si parfumate.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 15 ciuperci potrivite
  • 3 fire de ceapa verde
  • 100 gr unt
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ou
  • 1 cescuta cu smantana
  • 1 lingura cu faina
  • patrunjel verde
  • 1 galbenus de ou pentru uns
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

Preparam mai intai umplutura de ciuperci:spalam bine ciupercile si le tocam cat mai marunt.Punem intr-o craticioara untul si dupa ce acesta se topeste adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile.Se lasa sa se inabuse putin.

Separat pregatim un sos alb din smantana,faina,sare,piper si patrunjel verde tocat.Dupa ce s-au inmuiat bine ciupercile se adauga sosul si se mesteca bine sa nu faca cocoloase.Se lasa apoi la racit.

Aluatul se taie sub ce forme doreste fiecare.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Asezam rondelele in tava,punem cu o lingurita din umplutura in mijlocul fiecarui cerc.Adaugam deasupra cascaval ras.Se introduc la cuptor la foc mare la inceput,apoi reducem focul la minim.

Scoatem pateurile cand sunt rumene la suprafata.Sunt delicioase atat calda cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu smantana