Pastrav umplut cu rosii la gratar

de Bya Ralu in Pastrav, 29 Aug 2015 | 4179 vizualizari

 

Foarte bun a fost

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati pastrav eviscerat
  • 1 rosie mare
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav umplut cu rosii la gratar:

Pestele se spala bine si se lasa la scurs.

Se unge pe ambele parti cu ulei de masline,se presara condimentele peste tot inclusiv in interior.

Rosiile se taie rondele  si in jumatate daca este mai mare si se umple fiecare bucata de pastrav.

Se da la rece pentru 2 ore.

Gratarul se unge bine cu slanina sau grasime si se pun bucatiile de peste,se lasa cam 15-20 minute pe ambele parti,se intorc doar o singura data.

Cu o furculita se verifica in interior daca este gata.

Se iau de pe gratar si se servesc cu garnitura de salata si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut cu rosii la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

pe 04.09 la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit