Păstrăv la cuptor cu legume

de Dana_Retetegg in Pastrav, 3 Dec 2011 | 7395 vizualizari

 

Un preparat gustos: pastrav la cuptor, cu legume si sos de usturoi delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi eviscerati maricei,
  • ciuperci,
  • ardei kapia,
  • lamaie,
  • putin ulei,
  • 100 ml vin alb,
  • condimente pt peste,
  • sare,
  • cartofi,
  • morcovi,
  • pastarnac
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv la cuptor cu legume:

Am spalat bine pestele si l-am asezat intr-o tava unsa cu putin ulei.

Am condimentat, in interior i-am pus felii de lamaie si pe langa el am pus felii de ciuperci si ardei.

L-am pus in cuptor timp de 25 de minute. La jumatatea intervalului am intors pestele pe cealalta parte si am pus vinul.

Cartofii taiati in bucati mari, impreuna cu morcovii si pastarnacul le-am fiert in apa cu sare.

Am servit pestele alaturi de legume si impreuna cu un sos de usturoi cu smantana, lamaie si patrunjel.

O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (20)

deniza25 1

06.01.2012, 07:20

delicios

deniza25 1

06.01.2012, 07:25

doamne cred ca va fii o minunatie deabea astept ,sti dupa atata carnitza grea pfff deabea astept bravoooooooooooooooooo

Dana_Retetegg 1

06.01.2012, 11:34

Cred ca pt mine asta e cea mai buna reteta cu peste pe care am facut-o! E super gustos Si eu sunt foarte pretentioasa cand vine vb de peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
O masa cu pastrav