Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar

de Bya Ralu in Pastrav, 1 Iul 2012 | 9403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de pastrav eviscerat
  • 3 lamai
  • condimente pentru peste
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar:

Se spala bine pestele, se sterge cu un servet de hartie, se condimenteaza pe fiecare parte cu condimente pentru peste, cu salvie si putin busuioc. Inauntru se umple cu felii de usturoi si jumatati de felii de lamaie. Se stropesc cu ulei de masline pe fiecare parte si cu zeama de lamaie. Se lasa la marinat timp de 2 ore la rece. Gratarul se unge foarte bine cu ulei, se pun bucatile de peste, se lasa pe fiecare parte 12-15 minute. Nu se umbla foarte des la peste pentru a nu se rupe. Se serveste cu mujdei de usturoi si cu lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina