Pastrama duet

de Oana in Mezel de casa, 5 Feb 2010 | 11328 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

05.02.2010, 20:12

Mentiune: partea mai alba, din pieptul de gaina, nu a vrut deloc sa stea la feliat , se sfarama, cred ca a fost cam subtire bucata de carne si s-a fragezit cam mult...dar merge de minune la senvis , este foarte buna si aromata Cu siguranta o sa incerc si cu muschiulet de porc si vita

mihaelar63 1

05.02.2010, 21:17

nu-i nimic, nu-i nimic , ca se sfarma eu mananc sendvisul si asa

Pasiune pentru bucatarie 1

05.02.2010, 21:19

Oana 1

05.02.2010, 21:26

Da, Miha, se mananca

madi_marin 1

05.02.2010, 21:48

arata foarte interesant si cred ca si gustul e minunat.....

ANCA 1

05.02.2010, 21:52

arata bine Oana!

Sylvia 1

09.02.2010, 18:19

wow ce bunatati inventezi tu acolo, mor de pofta imi si imaginez ce bun e si mai ales ce sanatos, nota zece !!!

Oana 1

09.02.2010, 18:53

Multumesc, Sylvia

silvi0ara 1

17.02.2010, 14:09

No coment.

Oana 1

17.02.2010, 15:21

Sa va spun ce am facut. Ramasese pastrama si am taiat-o f. marunt si am folosit-o la un sos de rosii pentru spaghete, a iesit delicios si o parte am folosit-o la un pilaf cu legume Au mancat piticii f. bine, mai ales ca era carnea maruntita si super frageda

adry88 1

04.06.2011, 10:28

o feliuta mai prind si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]