Paste si fasole in stil Venetian

de aura78 in Supe/Ciorbe, 23 Feb 2014 | 3966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g de fasole uscata
  • 1 ceapa 
  • 1 crenguta de rozmarin "inchisa" intr-un saculet din tifon curat
  • scortisoara dupa gust
  • 200 g de pasta scurta 
  • 2 linguri de ulei de masline 
  • parmigiano reggiano ras
  • o lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste si fasole in stil Venetian:

  Pune fasolea in apa 12 ore inainte de a o pregati .Elimina apa si pune-le la fiert cu ceapa taiata marunt si rozmarin.

Cand au fiert  ,scoate rozmarinul .O parte din fasolea fiarta , ( un sfert) fa-o pireu.Adaug-o din nou la oala cu fasolea ramasa si adauga putina apa ,cat este nevoie ,pentru a avea consistenta unei supe.

Adauga scortisoara dupa gust .Cand incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .

Cand pasta este facuta adauga uleiul si parmigiano ras .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste si fasole in stil Venetian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]