Paste de casa, cu ou si urzici

de _Alina_ in Paste, 27 Feb 2014 | 4119 vizualizari

 

O combinatie inedita!

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina de grau (+ extra pentru intins)
  • 200 g piure de urzici
  • 1 ou mare (L)
  • 1/4 lgt sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de casa, cu ou si urzici:

1. Punem faina pe blatul de lucru, facem o gaura in mijloc, punem oul, piureul de urzici si sarea si incepem sa framantam pana cand obtinem o bila compacta de aluat, iar acesta nu se mai lipeste de blatul de lucru.

2. Il lasam 30 de minutesa se odihneasca, acoperit cu un prosop.

3. Intindem aluatul cat putem de bine apoi il taiem fasii, sau il intindem, presaram faina pe el, rulam si taiem. Eu n-am aparat de facut paste asa ca am facut cu unul mai nonconformist :))  o rigla si un taietor de pizza.

4. Intindem pastele si le lasam la uscat pe un prosop de bumbac.

Eu n-am avut rabdare asa ca imediat ce le-am terminat le-am dat drumul in apa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de casa, cu ou si urzici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA