Paste cu sunca afumata si ciuperci

de MissRoxy in Paste, 25 Noi 2011 | 6953 vizualizari

 

O reteta delicioasa si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 150 gr sunca afumata
  • 100 gr cas
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 150 ml vin alb
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca afumata si ciuperci:

Se pune la prajit ceapa tocata subtire, impreuna cu sunca taiata cuburi, se inabusa cu vinul si se adauga usturoiul tocat marunt. Se adauga ciupercile, taiate neregulat, in bucati nu foarte mari, se condimenteaza dupa gust. Se lasa sa mai fiarba inca aproximativ 5 minute.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se pun la scurs.

Se adauga cascaval ras si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca afumata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti carbonara