Paste cu sos de rosii si dovlecel

de deea2686 in Farfalle, 27 Apr 2015 | 6278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 400 gr suc de rosii
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • putin unt
  • 2 linguri parmezzan
  • vin alb
  • putina pancetta de gust
  • 400 g paste fundita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si dovlecel:

Intr-o tigaie pui la calit ceapa taiata mic, cu pancetta si putin unt.

Cind sunt moi adaugi dovleceii taiati rondele si putina apa si vin si lasi la facut pina scade putin  zeama din tigaie.

Adaugi apoi sucul de rosii, putina sare, piper, busuioc verde sau uscat si lasi sosul sa fiarba sa se ingroase.

Cind e aproape gata sosul pui la fiert in apa clocotita cu sare pastele si apoi le adaugi peste sos(scurse) amestecind bine.

Se servesc cu parmezzan ras pe deasupra.

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]