Paste cu sos alb si ciuperci

de Lau in Paste, 28 Aug 2021 | 3275 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • un praf de sare
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 ceapa alba
  • 1-2catei usturoi
  • 1 legatura leurda
  • piper
  • 1 ardei iute(optional)
  • 200 g smantana
  • 100 g cheddar
  • 50 g unt
  • 1 lingura ulei
  • apa
  • paste
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos alb si ciuperci:

In tigaie adaugam untul si uleiul; cand incepe sa se topeasca untul, adaugam ceapa tocata, usturoiul tocat si ardeiul tocat marunt.

Lasam sa se caleasca cca 2-3 min, cat sa devina translucida ceapa,adaugam ciupercile(eu am avut ciuperci d epadure care le-am curatat si fiert inainte).

Potrivim de sare si piper si cca 100 ml apa.

Fierbem la foc potrivit pana ce ceapa este fiarta si ciupercile gatite.

Adaugam smantana si lasam sa fiarba cateva clocote,cca 5 min dupa care adaugam branza data prin razatoare si daca este nevoie potrivim de sare si piper.

Amestecam pana ce se topeste.

Intre timp am fiert pastele  conform instructiounilor de pe pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos alb si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza si kaizer