Paste cu ciuperci si parmezan

de vero_closca in Paste, 29 Sep 2010 | 8043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste
  • 200g parmezan
  • 500 g ciuperci
  • 200g smantana
  • 1 cescuta lapte
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • chilli
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si parmezan:

se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj,se clatesc sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

ciupercile se curata,se feliaza si se pun sa se caleasca in uleiul de masline.cand scade zeama pe care o lasa se adauga laptele si parmezanul ras pe razatoarea mare.se lasa sa se topeasca apoi se adauga sarea,piperul,nucsoara,chilli si smantana.se lasa sa dea un clocot si toarna peste paste.

se servesc fierbinti cu "petale" de parmezan deasupra si decorate cu un fir de busuioc.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu legume