Paste cu carne de porc in sos tomat

de adasev12 in Penne, 22 Mai 2013 | 19651 vizualizari

 

initiaal vroiam sa fie doar carnita in sos...apoi i-am tras si niste paste...in loc de paine...

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc cu grasime
  • 3 fire de usturoi verde
  • 3 lg sos tomat mai dulceag
  • sare, pipwr, condimente de porc, cimbru uscat
  • patrunjel verde pt ornat
  • 300 g paste penne rigate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de porc in sos tomat:

Carnea se spala, se taie marunt si se pune la calit cu ulei. Se lasa sub capac sa se faca inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa. Se sareaza dupa gust si se pune cimbru uscat, se taie marunt usturoiul si se adauga peste carne, se lasa  la foc mic pana e gata, eu am lasat cam o ora. La sfarsit se se adauga si putin piper, dupa gust. In functie de cat sos doriti adaugati apa.

Pastele se fierb separat, conform instructiunilor de pe pachet, se scurg cu 5 minute mai devreme. Se adauga peste carne si se pune si sosul de rosii, se mai lasa 5-6 minute bune sa se patrunda bine, amestecandu-se.

Se serveste cu patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de porc in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu piept de pui si mozzarella