Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

de Bucataras in Paste, 11 Mar 2025 | 1847 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Andra Mihail ne prezintă rețeta de paste Aglio, Olio e Peperoncino – simplă, rapidă și delicioasă. Gata în 15 minute, cu usturoi, ulei de măsline și ardei iute. Perfectă pentru iubitorii de arome intense, ideală pentru zilele de post și nu numai.
      Pentru aceste Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post, sunt necesare câteva ingrediente: paste, usturoi, ardei iute și ulei de măsline.
       

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post:
      • 300 - 350 g paste
      • 60 ml ulei de măsline
      • 1 ardei iute roșu
      • 1 legătură pătrunjel
      • 4-5 căței de usturoi
      • sare și piper
      Portii: 2
      Timp de preparare: sub 15 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post:

      Cum se prepara aceste Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post:

      Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Păstrează 1/4 cană din apa în care au fiert.

      Taie ardeiul iute în rondele subțiri. Curăță și feliază subțire usturoiul, apoi pune-l într-o tigaie cu ulei de măsline. Lasă-l la călit, la foc mic. Adaugă ardeiul iute feliat și amestecă repede pentru a elibera aromele. Condimentează cu sare și piper. 

      Scurge pastele și adaugă-le direct în tigaie, amestecând bine. Adaugă puțină apă de la paste pentru a lega sosul. Mai lasă 2-3 minute, apoi oprește focul. Presară pătrunjel tocat și amestecă ușor.

      Servește pastele imediat.Sunt delicioase!

      Încearcă și rețeta de Paste integrale cu carne de pui in sos de rosii, foarte gustoase sau varianta de Paste cu afumatură la cuptor

      Iti recomandăm și rețeta de Paste cu sos de rosii la cuptor.

       

      TIPS-URI

      1

      Dacă vrei și îți place, poți adăuga parmezan ras, dar în acest caz preparatul nu va mai fi de post.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

      pe 14.04 la 11:06

      Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

      pe 11.04 la 09:43

      Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

      pe 10.04 la 18:06

      TOP
      utilizatori

      mihaelar63

      1104 puncte

      gaby_duceag

      1000 puncte

      Rocsi

      250 puncte

      UrsanMihaela

      107 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Paste cu sos de ciuperci