Pasta de somon afumat

de laylalala in Somon, 23 Mai 2010 | 5402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fasole alba, din conserva, scursa
  • 1 lingura herbes de provence
  • sucul de la ½ lamaie
  • 150 gr somon afumat
  • sare si piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de somon afumat:

Se amesteca toate ingredientele intr-un blender, pana se formeaza un amestec omomgen.Se adauga sare si piper negru dupa gust, apoi se transfera pasta in vasul in care se va servi.Se lasa la rece 30 minute.Se serveste cu paine neagra prajita, biscuiti sarati sau cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]