Pasta de peste

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 8298 vizualizari

 

Mi-a fost dor de pasta de peste, asa ca mi-am facut :))

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de peste in ulei
  • 4 linguri branza de vaci fina
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Se curata ceapa si se taie marunt sau se da pe razatoare.

Pestele se scurge de ulei si se zdrobeste cu furculita.

Se adauga branza, untul, uleiul si ceapa taiata marunt. Se amesteca bine pana devine pasta si se potriveste de sare si piper.

Se pot pune in robot pentru a obtine o pasta mai fina (eu nu am mai avut rabdare)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]