Pasta de pate

de Mama_Lizica in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2009 | 6808 vizualizari

 

E o pasta tartinabila, dar care poate fi servita si sub alte forme: umplute albusuri de ou fiert, jumatati de rosie, castraveti scobiti etc.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii pate vegetal (sau nu neaparat vegetal)
  • 1 ceasca maioneza
  • 4 galbenusuri fierte
  • 1 legatura marar
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de pate:

Pateul se freaca bine cu maioneza si cu galbenusurile faramitate, apoi se incorporeaza si mararul taiat foarte marunt si se potriveste de piper. Se poate servi intinsa pe paine, cu gogosari sau rosii pe deasupra.

TIPS-URI

1

Cand faci maioneza, sa adaugi in ea o lingurita de mustar, ii da un gust deosebit.

2

Albusurile care iti raman cand folosesti cele 4 galbenusuri fierte, le poti umple cu pasta de pate si decora cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute