Pasta de gogosari

de roxana_simona in Conserve, 23 Sep 2015 | 6099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 2 linguri mari de sare(linguri de lemn)
  • 1 conservant
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Gogosarii se spala bine sub jet de apa,se curata de samburi si se dau pe rand prin masina de tocat.

Se pune sarea,se amesteca bine dupa care se adauga si conservantul,amestecand din nou.

Se lasa 24 de ore,dupa care compozitia se pune in borcane curate,spalate si uscate.

Se inchid bine capacele la borcane si se depoziteaza intr-un loc mai racoros.

TIPS-URI

1

Conservantul se pune pentru a nu mai fierbe compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]