Pasta de ardei kapia

de Lau in Conserve, 3 Sep 2011 | 6816 vizualizari

 

by lia

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei curatat
  • 220 g sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

Ardeii bine copti,fara urme de fermentare,spalati,curatati de seminte si cotoare ii trecem prin masina de tocat carne si apoi pasta obtinuta o cantarim.

Pentru fiecare kg de pasta adaugam 220 g  sare,amestecam bine si lasam compozitia sa stea de pe o zi pe alta.

A 2-a  zi mai amestecam de 2 ori pana ne pregatim borcanele.

Punem pasta in borcanele sterilizate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

horia 1

04.09.2011, 17:05

ce bine arata,felicitari !

Lau 1

05.09.2011, 15:46

multumesc horia

Kori 1

03.10.2011, 13:39

foarte bun, cred ca am sa fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]