Pasca in 3 culori

de ralu_ca in Prajituri, 20 Apr 2014 | 7927 vizualizari

 

e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • ingrediente strat 1:
  • 5 oua
  • 160 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri faina
  • 600 g branza dulce de vaci
  • 150 g stafide
  • ingrediente strat 2:
  • 5 albenusuri
  • 150 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 g smantana
  • 3 linguri faina
  • 50 g cacao
  • ingrediente strat 3:
  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • 1o linguri nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca in 3 culori:

Pentru primul stat am mixat ouale cu zaharul ci cel vanilat, apoi adaug faina. Amestec usor si apoi adaud branza si stafidele. Am folosit o forma cu pereti detasabili (eu am folosit 2 mai mici, dar se poate folosi una cu diametru mai mare ) Am uns cu putin unt, am turnat compozitia si am dat la cuptor preincalzit approx 40 min.

Pentru al 2lea strat am mixat bine galbenusurile cu zaharul pudra si vanilat, apoi adaug smantana. Faina am amestecat-o cu cacaoa si am adaugat in compozitie. Am turnat amestecul peste primul strat si am reintrodus la cuptor approx 30 min.

Pentru al 3lea strat am batut bine albusurile cu zaharul, spuma si apoi am adaugat nuca macinata. Aceata bezea am turnat-o peste al 2lea strat si am reintrodus la cuptor pt inca 30 minute.

Deasupra am ornat cu bucati ciocolata ornament.

Foarte gustoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza, iaurt si zmeura