Parjoale din carne de vitel

de delia64 in Vita, 6 Mar 2014 | 8528 vizualizari

 

De la mama mea draga stiu aceasta reteta .
Sunt gustoase si hranitoare parjoalele si merita sa incercati .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne tocata de vitel
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 7 oua
  • sare
  • piper
  • 200gr. faina alba
  • vegeta dupa gust
  • 300 ml. ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din carne de vitel:

Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat , piper , sare si vegeta dupa gust si 2 oua .

Curatam ceapa , o taiem marunt si o calim putin in ulei  pe urma o lasam la racit .

Cand ceapa este racita o amestecam cu carnea tocata si formam parjoalele de marimea dorita si le dam prin faina alba .

Punem uleiul intr-o tigaie la incins .

Spargem cele 5 oua  punem condimentele  si 2 linguri faina si le batem bine cu telul  pana se formeaza o coca uniforma .

Parjoalele date prin faina alba se dau si prin coca si se pun la prajit .

Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un servetel absorbant .

Se servesc calde cu cartofi pai sau ce garnitura doriti .

Pofta buna !!!

 

 

TIPS-URI

1

se pot sevi si cu piure de cartofi si sos de rosii

2

parjoalele sunt tare bune si cu mazare scazuta

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galusti de spanac cu sos de marar si chiftele