Parfait de cacao

de Bunica in Dulciuri, 30 Mai 2010 | 10061 vizualizari

 

Este o inghetata fina

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 9 linguri de zahar
  • 9 linguri apa
  • 2 linguri cacao
  • 400 ml. frisca

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait de cacao:

Intr-o cratita se pun pe foc zaharul, apa si cacao. Se fierb pana se topeste zaharul si compozitia devine cremoasa.

Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga cele 4 galbenusuri pe rand amestecand bine .

Se bate smantana pentru frisca (sau se foloseste frisca) si se adauga compozitiei de mai sus amestecind pentru omogenizare.

Se introduce in congelator .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de sirop-nectar de zmeura ( reteta cu nr 999 de dulcegarii)