Papricas de ghebe cu galuste de faina

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 8796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga de ghebe(din congelator)
  • o ceapa
  • un ardei kapia rosu
  • un morcov potrivit
  • 4 oua
  • 2 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • vegeta,piper
  • 2 linguri smantana dulce
  • ulei pentru papricas
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de ghebe cu galuste de faina:

Am calit in ulei o ceapa tocata marunt,un ardei taiat cubulete si un morcov dat pe razatoarea mica.Am pus ciupercile care inainte le-am spalat in cateva ape,am condimentat si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand ciupercile au fost aproape gata am pus apa sa treaca peste ele si le-am lasat sa fiarba inca 10 minute.

Intre timp am pregatit galustile din 4 oua,2 linguri ulei si 8 linguri faina.De data asta le-am pus sa fiarba direct in papricas ca sa lege sosul.Depinde pentru ce folosesc galustile daca e pentru supa sau ca garnitura, atunci le fierb separat in 3 litri de apa cu sare.

In 10 minute galustile sunt fierte,se pot pune cele doua linguri de smantana si se condimenteaza daca mai este nevoie.

Sunt delicioase!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de ghebe cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

cismaru_nicoleta 1

16.02.2011, 21:44

In Ungaria am papat asa ceva...e foarte foarte bun... Miuta ..

MIUTA 1

16.02.2011, 22:09

Multumesc Cris,Divainbucatarie,Elena,Aziz,Nicoleta

mena29 1

16.02.2011, 22:18

foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei