Papparedelle cu ciuperci si crema de branza

de - Andreea - in Paste, 16 Sep 2014 | 5427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip pappardelle
  • 180 gr ciuperci
  • 100 gr pancetta
  • 160 gr crema branza
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papparedelle cu ciuperci si crema de branza:

Punem apa la fiert .Cand apa va incepe sa fiarba,punem sare si apoi pastele .Le fierbem pentru 6 minute dupa care le scurgem de apa .

Intre timp punem ulei in tigaie si calim ciupercile curatate,spalate si tocate.

Cand s-a evaporat apa lasata de ciuperci , adaugam pancetta taiata fasii .

Lasam sa se caleasca impreuna la foc potrivit.

Adaugam crema de branza amestecand bine cu o lingura de lemn .

Punem sare si piper dupa gust,facand insa atentie ca si pancetta este sarata.Dam la foc mic si lasam 10 minute dupa care inchidem focul.

Amestecam pastele cu sosul de branza si ciuperci si servim calde .

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Papparedelle cu ciuperci si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci