Panzerotti in sos de rosii cu busuioc si patrunjel

de Bya Ralu in Paste, 31 Oct 2015 | 5396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste panzerotti all arrabbiata(paste umplute cu crema picanta)proaspete
  • 3-4 linguri de paste de tomate
  • busuioc congelat
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panzerotti in sos de rosii cu busuioc si patrunjel:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se amesteca cu grija pentru a nu se sparge pernutele.

Intr-o tigaie punem pasta de tomate cu putin ulei de masline,busuiocul congelat maruntit,se lasa cateva minute sa fiarba,iar la final se adauga patrunjelul tocat marunt.

Cand sunt fierte pastele se pun in tigaie peste sos.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panzerotti in sos de rosii cu busuioc si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste rapide cu sardine din conserva