Pandispan cu visine si budinca

de Rocsi in Prajituri, 27 Iun 2010 | 7887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 100 gr unt
  • 9 linguri faina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • visine
  • 1 praf budinca cu gust de frisca
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • ciocolata pentru ornat
  • cativa miezi de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si budinca:

Ouale se bat spuma cu zaharul,care se pune treptat.

peste ouale batute se pune untul cubulete,dar sa nu fie rece de la frigider.

se bate bine spuma.

se adauga esenta de vanilie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.

la urma se pune faina treptat.

intr-o tava rotunda,detasabila,care se unge cu putina margarina,se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.

se scot samburii la visine,si se tavalesc prin putina faina alba.

acestea se pun peste compozitie una langa alta.

tava se da in cuptorul incins,pana ce pandispanul este copt.

cand e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.

cand e putin caldut pandispanul se face budinca conform instructiunilor de pe plic.

acesta se toarna fierbinte uniform,pe toata suprafata pandispanului.

lasam sa se racoreasca.

la urma se decoreaza cu ciocolata rasa si miezi de nuca sau cu orice mai doriti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.06.2010, 22:28

te astept si sper sa iti placa

ionix 1

29.06.2010, 15:55

ce momos ti-a iesit

Rocsi 1

29.06.2010, 17:42

multam fain draga ionix

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]