Palmierii dulci

de nadina73 in Dulciuri, 28 Iul 2010 | 15446 vizualizari

 

rapid,usor de preparat si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 g foIetaj congelat(un pachet cu 2 foi)
  • 1/2 cana zahar
  • 1 lingura scortisoara macinata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmierii dulci:

Se lasa foaia de foIetaj sa se dezghete putin .

Zaharul se amesteca cu scortisoara  macinata

Se intinde un strat subtire de zahar cu scortisoara peste care se pune foaia de foIetaj se taseaza putin sa se prinda zaharul de foaia dupa care se ruleaza din doua parti.

Se taie cu un cutit bucatele de 1-2 cm se dau prin zaharul cu scortisoara dupa care se pun in tava cu hartie ,se da tava la cuptor pentru 10 minute la 200 grade dupa care se scot si se intorc si pe cealalta parte si se mai da 5 minute tava la cuptor.

Un desert foarte rapid si foarte gustos

PS:pe la 2 am facut si acuma nu mai e......................e foarte adevaraT ca ies 30-32 bucatele mai mici

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmierii dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si jeleu de zmeura