Paine irlandeza

de Anett in Piine, 2 Iul 2017 | 4644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina integrala
  • 6 g bicarbonat de sodiu
  • 470 g chefir
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine irlandeza:

Amestecam bine faina, sarea cu bicarbonatul de sodiu. Adaugam chefirul si cu o lingura, amestecam bine pana se omogenizeaza. Nu trebuie dospit.

Introducem amestecul intr-un vas termorezistent cu capac. Taiem o cruce mare in paina si acoperim cu un capac, apoi introducem in cuptorul bine incins. 

Dupa 35-40 de minute, scoatem capacul si lasam ca painea sa rumeneasca inca 15-20 de minute.

TIPS-URI

1

Se pot adauga ierburi aromate: oregano sau rosii uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine irlandeza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu nuci