Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de silvianart in Piine, 9 Ian 2017 | 2965 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: paine de casa, paine, aluat paine, retete Piine
Se framanta totul manual, cu dragoste deplina, sau la masina de paine/robot. Se lasa 45 min la dospit, apoi intra la cuptor, pentru 1 ora, la 170 grade C.
de Bucataras 6
de Miha 9
de Constelatialeu 9
Rocsi 1
Este cea mai buna paine!
kytz 1
Felicitări!
silvianart 1
Pup
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 19:29
pe 26.04 la 22:27
pe 25.04 la 09:05
pe 25.04 la 08:41
pe 25.04 la 08:35
3 comentarii
2 comentarii
3 voturi
2 voturi
vasimur
Sidy
RODIMUR
MotanLaOale
blueapril 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!