Paine cu faina neagra

de adry88 in Piine, 27 Feb 2013 | 5069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina neagra
  • 200 g faina alba
  • 1 cub drojdie
  • 1 cana lapte caldut
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura sare
  • Uns
  • 1 galbenus
  • 3 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu faina neagra:

Intr-un vas adaugam faina alba si cea neagra, sarea, zaharul si amestecam. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, adaugam uleiul si laptele si incepem sa framantam adaugand treptat  apa calduta. Acoperim si lasam la dospit cca 1 ora

Cand a crescut asezam coca in tava tapetata cu faina, acoperim si mai lasam la dospit 30 minute

Ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si dam la cuptoul incazit pana se rumeste frumos,

Inainte cu cca 10 min inainte sa fie gata am adaugat cascaval dat prin razataore si am pus tava inapoi la cuptor pana s-a topit cascavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu faina neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]