Paine cu ceapa si patrunjel

de Pasiune pentru bucatarie in Piine, 18 Ian 2011 | 3666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 230-250 ml apa calduta
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ceapa medie
  • patrunjel verde/uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ceapa si patrunjel:

Intr-un castron incapator se pune 250 g faina,sarea,zaharul si drojdia;se amesteca bine.In castron se adauga treptat apa calduta si uleiul amestecand incontinuu.Dupa ce am incorporat toata apa adauga treptat restul de faina.Framantam 10 minute.Lasam la dospit,intr-un loc calduros pana isi dubleaza volumul.

Aluatul se rastoarna pe o planseta infainata si se framanta incorporand ceapa tocata marunt si patrunjelul.Aluatului i se da forma rotunda si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt;se lasa la dospit aproximativ 1 ora.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 minute,la foc mediu-mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ceapa si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine neframantata